04.03.2020

ЗА НАС

БИЗНЕС МОДЕЛ ДИЗАЙН ЕООД е компания, която развива дейност в областта на мениджмънт консултирането с основна консултантска специализация „Strategy & General Management“. Компанията специализира в предоставянето на персонализирани решения, предоставяни с най-подходящите и ефективни консултантски процес, методи и подходи.

✅  Нашата роля в консултантския процес е да идентифицираме проблемите, да анализираме причините, да разработим алтернативни решения и да помогнем на клиента да ги внедри. Развиваме собствени инструменти и методологии, в различните области на консултирането по управление. Разполагаме с перфектен модел на световно ниво, за предоставяне на консултантски услуги и продължаваме да го развиваме, за да предоставяме реална и измерима стойност на нашите клиенти.

✅  Нашата МИСИЯ е да бъдем доверен партньор на нашите клиенти, като им помагаме да постигнат техните цели и резултати, чрез предоставянето на най-високо качество консултантски услуги и иновативни бизнес решения.

✅  За нас всеки клиент е уникален и изисква индивидуално отншение и решения. Предоставяме професионални консултантски съвети и помощ на мениджъри и организации, да постигат техните цели и резултати, чрез решаването на управленски и бизнес проблеми, идентифициране и реализиране на нови възможности, подобряване на обучението и внедряване на промени.

✅  Компанията е член на „Бълагарската асоциация на управленските консултантски организации“ (БАУКО). Нашите услуги се извършват в съответствие с етичните, професионални стандарти, най-добрите практики и гарантирано качество в консултантската индустрия съгласно изискванията на стандарта ISO 20700 -2017 и на „Международния съвет на института за управленско консултиране“, ICMCI, CMC Global. 

http://www.bamco.bg

http://www.cmc-global.org